torsdag den 5. juli 2007

Juhuu Sommerferie

Jeg syntes der var langt til denne sommerferie, måske er det vejret, måske er det bare for meget arbejde. Men nu, er det nu, der forestår en enkelt arbejdsdag, og det skulle jeg jo nok kunne klarer.
Ferieforberedelserne har været igang et stykke tid og jeg nu indkøbt knapt et kilo garn til flere forskellige projekter som gerne skulle holde ferien over. Turen går til Slovenien med campingvognen, så der er masser af plads til garn m.m. Lydbøgerne er ved at være lagt ind på mp4'eren, så nu venter skønne timer foran os med fuld afslapning.
Derfor vil der også være lidt stille her på bloggen - og Z. jeg har stadig ikke din mailadresse/blogadresse, men det ville jo se skønt ud hvis jeg havde en "knap" her på siden, så der var linket til din.
God sommer til alle der læser med

tirsdag den 3. juli 2007

Opskrifter på nettet

Mange har spurt om jeg ikke vil ligge nogle af mine egne opskrifter på nettet.
Joo - videndeling er jo godt, og kan man eje fælles kulturarv, som nogle af mønstrene udgører? Jeg tror det ikke.
Sjaler har kvinder (og nogle mænd, men det er så ikke nogen jeg kender) til alle tider haft brug for og har udviklet og strikket de smukkeste klædningsstykker. Til hverdag, til bryllupper og begravelser, til en hver tænkelig situation, hvor varme og skønhed har været behovet.
Derfor vil jeg - måske lidt optimisk - oprette en samling af gode sjalsopskrifter som jeg har udviklet og strikket, og som måske kan være til glæde for jer andre. Idéen er selvfølgelig også at det bliver muligt at den enkelte opskrift en strikke bedømmelse, men mere om reglerne senere.
I må vente med tålmodighed - der ude på nettet, men send gerne jeres egne til mig enten på bloggen eller på mail, så kommer dine forvoritter også med på bloggen. Giv mig gerne et på kommentarer.
God sommer til alle jer strikkere - uanset om det bliver regn eller bragende sol, så er det jo godt strikkevejr.