mandag den 24. september 2007

Flere strikkeglimt fra festivalen


3 dage for de strikkeglade - eller er vi strikkegale?

Hygge i vores lille leje hybel i det pitoreske Sønderho
Morgenstund - vi oplevede solopgang på østsiden fra vores vindue, og en solnedgang som ild ude over vesterhavet
Flittige fingre studere Dana's kniplinesjaler

fuld koncentration i worksoppen

Det har været helt forrygende 3 dage på Fanø. Tre glade piger drog fra Slangerup fredag eftermiddag og tog til strikkefestival. Vi kom meget, meget trætte hjem, igår søndag.
Sikken det har været helt vildt: vi har hygget, strikket, snakket, strikket, lært nye teknikker, strikket lidt igen, og mere snak og flere mennesker. Jamen det har været helt forrygende.
Jeg har taget nogle billeder, så i måske kan fornemme lidt af stemningen og de mange aktiviteter.
Jeg er faktisk så begrejstret, så nu har jeg meldt mig ind i "gavstrikkerne" - og er det lige så sjovt som det lyder, så venter flere gode oplevelser "for mig og mine strikkepinde".

Tak til Fanø - og tak til Christel for en rigtig dejlig festival - håber vi alle ses til næste år.

mandag den 3. september 2007

Jazz og Strik

Hele Slangerup har Jazzet -der har været Jazzfestival - og sikken en succes. Jeg håber virkelig at der er mulighed for at gentage det til næste år.

For dem af jer som ikke lige ved det, så er det "store" forhold i Slangerup, som både kan prale af en Kongensgade og en Petersplads, og nu svinger byen også med den internationale jazzscene. Det er tæt på verdens navle...

Får man strikket på sådan en Jazzweekend? Næsten ikke. Så jeg måtte stimulere mit fibergen oppe hos Lotte som holdt tre års jubilæm i sin hyggelige butik: Stikketøsen, den kan vi heller ikke undvære i byen.

Her til morgen tikkede mailen de sidste informationer ind fra Strikkefestivalen på Fanø. Det ser også ud til at blive utrolig hyggeligt - jeg glæder mig. Og det er jo superhyggeligt at vi er tre strikkegimper som skal afsted sammen.

Vi går og pønser på at lave en søndags-strik-sammen når vi er tilbage, så alle I andre kan få glæde af vores festivaltur. Men mere om det senere til alle jer i strikkecafén.