onsdag den 31. december 2008

GODT NYTÅR TIL ALLE MINE BLOGVENNER

Så er årets sidste dag, nu havde jeg lige vænnet mig til 2008, bare jeg ikke glemmer at det allerede er blevet 2009.
Der er meget jeg glæder mig til i 2009.
Første dag i februar holder jeg nytårskur for de garnglade kvnder i vores lille pindeklub. I marts er der generalforsamling i GAVSTRIK, og Dorthe og jeg suser til Århus og er med, og jeg glæder mig allerede. Det bliver et hyggeligt gensyn med mange pindevenner. Til september er det så strikkefestival på Fanø. Da vi sprang 2008 over, ja så er der jo sparet endnu mere energi op til nogle skønne efterårsdage på Fanø.
Desværre falder webstrikkerne næsten oven i. Så der må vælges.

Arbejdsmæssigt ved jeg at der vil ske store ændringer. Det er både godt og skidt. Godt med nye udviklingsmuligheder inden for mit projektområde, men skidt med længere transport og en endnu noget løs organisation. Men det får en chance.

Familien er blevet til en teenagerfamilie. Det betyder opløsning på en hel masse ting som jeg har sat i værk, og dét skal jeg liiige vænne mig til. Det giver måske også en frihed, men helt uden skrammer i omstillingen er det nu ikke.

Til alle jer som læser med her, som giver mig gode kommentarer og er med til at udvikle min blog. Til alle jer ønsker jeg et rigtigt godt strikkeår med masser af garnfede oplevelser uden for meget pindehuggeri...:-)

mandag den 29. december 2008

Året der "strak"

Ved begyndelsen af 2008 besluttede jeg at gemme alle bandaroler fra det garn, som jeg strikkede med. Nu er året næsten gået, og hvormeget fik jeg så strikket? Regnskabet ser nogenlunde således ud:
Sokkegarn: 1500 g
Uld: 1200 g
Alpakka: 1000 g
Eskimo: 800 g
Bomuld: 800 g
Noro: 500 g
Mohair: 250 g
blandet effekt og pelsgarner: 500 g
ialt har jeg strikket ca 6 kilo og 550 gram.
Ikke overraskende har jeg forbrugt rigtig meget sokkegarn - se bare indlæg andet sted her på siden.
Der er også et par UFO'er i strikkekurven. En UFO er et strikketøj der holder pause, er fejl i, eller har en opskrift der alligevel er "dum" - altså i det hele taget er noget af et uidentificeret projekt :-) - måske har du også noget strik liggende, som ikke blev helt som du ville?
Et nytårforsæt skal derfor være at strikke noget af det færdigt. Det samme gælder al det garn, som ligger fint i kurvene, på hylderne, i tasker og poser. Noget af det er jo superlækkert... så det er bare om at komme igang.

fredag den 12. december 2008

mandag den 1. december 2008

Julekalender

Så blev det den første december og der er mange julekalender som skal åbnes. Her er en fra garnstudio Så er det bare at komme igang med strikkepindene - der er sikkert mange små søde strikkeidéer bag lågerne.

Sidste år lavede jeg en strikkejulekalender med opskrift og det hele. i år kommer julemåned helt bag på mig - men jeg når det nok alligevel:-)

Her er så linket på et skønt halstørklæde fra det svenske "Slöjd og hantverk", hvor du dag for dag får en rapport - et nyt mønster, så efter 24 dage har du et flot tørklæde.