søndag den 30. maj 2010

Poncho i Alpakka


Drops garn har 30% på flere af deres garner. Det kan jeg ikke stå for :) Så jeg har indkøbt en del alpakke, merino superwash og Kid-silk mohair. Noget skal blive til sjaler, nye mønstre er på vej. Men først har jeg strikket en poncho til Alma som elsker grønt. Det er nu Alberte som står model, hun er lige 2 numre mindre, så jeg tror den passer til modtageren. Jeg har set en "hjerte-pom-pom-maskine" Jeg overvejer om det ville være lidt sødt med en række pom-pom'er i kanten. Ponchoen er strikket i dobbeltgarn alpakka og jeg har brugt ca. 10 nøgler.
- jeg syntes nu at Alberte er en super model, og som nu også ønsker sig en grøn poncho. Det er jo ikke noget helt umuligt ønske.

Endnu en poncho er på pindene. Denne gang har Camilla valgt tre afstemte farver i merino, og det enkle zig-zag mønster har vi fundet i en mønsterbog med Fair-isle-mønster. Opskriften har jeg lavet. Denne kommer snart i en pdf-format. Jeg skriver her på siden når den er gennemarbejdet og færdig.

tirsdag den 11. maj 2010

Det er ikke fordi jeg ikke har tid...

... men der er så meget at nå! '

I denne måned er strikkepindene gemt godt væk. Der er ikke et ledigt øjeblik. Min far har skrevet en bog om sit liv. Den blev udgivet her den 4 maj. Det er en fantastisk rørende bog, men jeg kender ham jo også så godt. Mine forældre har også lige haft guldbryllup, så det var jo både med morgenmad, sang og glæde den blev fejret. Tilbage er en nu en enkelt 11 års fødselsdag i næste weekend. Og så går det ellers løs hjemme hos os selv. Vi skal fejre, at Mette bliver 15, og det skal foregå i haven - Michael står for telt og alt det der er ude og jeg skal lave maden til 50 personer. For at sige det mildt er vi allerede stresset over opgaven. Så festen og vejret ikke mindst har bare at blive helt fantastisk i pinsen.


Er det ikke utroligt... alle arrangementer skal falde lige oven i hinanden. Jeg glæder mig helt vildt til sommerferien....