tirsdag den 14. juni 2011

Solgt ! KNITTAX

World wide knit in public ugen er igang..Over hele verden strikkes der på livet løs i hele denne uge. Ja, det startede jo i lørdags, men gå selv ind og tjek om der er et arrangement i nærheden af dig :) Selv skal jeg til strik i Lynge i aften... det skal nok blive hyggeligt, mangler lige at strikke et halvt ærme på en lækker herretrøje. Det kan vel ikke tage en aften. Så mangler der bare lidt montering.
Det er faktisk en dansker der står for WWKIP-hjemmesiden nu - Astrid Salling hedder webmasteren, og hun gør et kæmpe arbejde for at få viden om strik bredt ud.
Læs lidt om det her på DR.

lørdag den 11. juni 2011

Strik i solen hos Lisbeth

 En dejlig eftermiddag i venindernes hyggelige selskab. Anledning... jo Lisbeth var alene hjemme... Der blev vist kørt Le Mans, så der var herretræf et andet sted i byen. Det gav jo plads til at vi samles om strik og andre væsentlige og nærværende emner... mad, børn og arbejde... jo, jo. Det tager en god lang eftermiddag at komme godt rundt om alle emner.
 Kagen havde jeg med. Jeg googlede en opskrift, og fandt denne side. Jeg kan kun sige.... det er en bombe af lækkerier.

Det var som altid.... hyggeligt og dejligt at være sammen. Strik fører meget med sig, blandt andet venskaber!

søndag den 5. juni 2011

En varm trøje på en varm dag

 Endnu et projekt er færdigt. Denne gang er det en herresweaters i højlandsuld. Det skønne garn har Berit skaffet, det ligger og venter på at flere farver skal dukke op. Men jeg kunne ikke holde fingerne fra dette skønne garn. Farver er "Toffee". Opslagskanten er i en meleret søgrøn, hvilke fremhæver meleringen i den gråbrune farve. Det var bare en rest som blev et pift på trøjen.
Opskriften er fra Strik en stund, af Annette Danielsen, og hedder Lystfisker. Den er ganske enkel - sjov at strikke med de små bobler.
 Og Michael stiller selvfølgelig op i sommerheden ( 26 grader i skyggen på vores teresse).
Her kan man måske lige skimte de søgrønne kanter...