tirsdag den 23. august 2011

Lidt flere billeder fra Åbenthus


Dagen begyndte med en flot farvecirkel af garn...




Og sluttede med snak og strik i det skønne garn

Tak til alle jer som har mailet ros og feedback på mit arrangement i weekenden. Jeg er helt overvældet, og det giver jo mod på at gentage successen. Helle har været sød at sende billeder fra dagen, dem bringer jeg videre her.

søndag den 21. august 2011

Lidt mere fra strikkedagen

 Her kommer der lige nogle flere skønne billeder fra søndagen. Tak til Helle som lige er hurtig og sender dem over sin Iphone :)







.. og tak til gæsterne for de fine gaver og den gode stemning de bragte med sig, og tak til Lisbeth for hun gad knokle med havemøbler og tak til Dorthe fordi hun forstod at være kassemester.

Tak for en dejlig dag i haven

 Sikke vi var heldige med vejret. Af alle weekender, så var jeg da barer super heldig at det var lige idag, at jeg skulle have åbenthus i haven. Ca 35 havde meldt deres ankomst, så jeg havde gang i kagebageriet hele formiddagen.
 
Velkomst ved  indkørslen



Garn og garn og mange idéer

 Lisbeth var sød at komme med havemøbler og hynder, så der var plads til alle. Der blev snakket på kryds og tværs af bekendtskaber og forskellige strikkekredse. Men der er nu ikke noget som et strikketøj til at bryde isen og få talt med nye mennesker.



Det kunne jo godt blive til en Kaffe Fasset ting med de her skønne farver

Kaffe og kage, og så lige en pind mere


Kagebord... der var også nok at vælge i mellem

Nu er jeg så træt at kun sofaen kan hjælpe. Men hold da op hvor har jeg haft en hyggelig dag. Det er ikke sidste gang jeg invitere til åbenthus for alle mine bloglæsere og strikkeveninder. Nåede du det ikke denne gang, så gentager jeg sucessen op mod jul, så hold øje med bloggen.

søndag den 14. august 2011

Program til åbent hus

 Så er næsten alt garn parat, sorteret i farver og lagt i kasser. Nu venter jeg bare på ryk-ind fra alle jer søde bloglæsere. Der er allerede over 20 strikkere, som har tilmeldt sig til på søndag. Men der er da plads til et par stykker mere, så tilmeld dig her på bloggen eller skriv til mig på min mail: karenditte@gmail.com
Programmet er ganske enkelt at vi starter ved 14 tiden, og der vil være mulighed for at tage alle de skønne garnfarver i øjensyn og Karen-Dittes kagebord kan afprøves. og så skal der selvfølgelig strikkes.

Hvis du gerne vil igang med et sjalsprojekt, hvor man strikker sjaler med mønster på rundpind, så kan jeg hjælpe dig igang allerede samme eftermiddag. Der vil være masser af farver at vælge i mellem til et stort sjalsprojekt. Men husk at medbringe pinde i str. 3-4,5 alt efter din egen strikkefasthed og dit eget ønske om strikkens udtryk. Der bliver god tid til at lave et par strikkeprøver inden du kaster dig over et kæmpe sjal.

Denne lille trekvarte poncho vejer 150 g og
jeg håber at opskriften ligger klar til jer


Sted: hos Karen-Ditte
Tulipanvej 13
3550 Slangerup


To sjaler strikket på rundpind, forskellige farver, forskellige mønster og helt forskellige udtryk. Der går ca. 300-350 gram til et stort sjal. Vælg mellem alle farverne og digt dit eget blomstersjal, grafiske udtryk eller noget helt andet. Jeg vil ligge kvadrat papir og farveblyanter frem så du kan arbejde med en mønsterskitse, allerede om eftermiddagen.
JEG GLÆDER MIG TIL PÅ SØNDAG - OG LAD SOLEN SKINNE, SÅ VI KAN FÅ EN DEJLIG SØNDAG EFTERMIDDAG SAMMEN