tirsdag den 12. februar 2008

Mere om strikkeforeninger


Hvormange forskellige fora kender vi efterhånden for sådan nogle strikkekvinder som mig - og måske også dig der læser lige nu?

Ved eftertanke er der jo rigtig mange forskellige former for håndarbejdsforeninger, husflidsforeninger og strikkeforeninger, strikkeklubber, strikkeblogs, strikkewebs og ikke mindst Rewerly. Der er også strik-in og strik-out og der er strikkefestivaler, hvor det hele sker samtidig, og der er strikkekurser og teknik-og designerkurser. Der er hjørner for designer og der er hjemmstrik til hjemmebagen i rigtig mange byer og hos rigtig mange strikkekvinder.

Med alle de aktiviteter - så mangler der måske alligevel noget som sikre at der foregår noget i hele landet - også i Slangerup, tænker jeg.

Hos Nanna kan man se en strikkekalender og her er endnu et bud på en strikkeforening - den lyder ambitiøs og hyggelig.

Men hvad er behovet - nogen har måske nok i at strikke selv og bruger internettet til resten, andre vil heller mødes pind til pind, og lærer mest sådan. Hvad med dig? Hvad har du brug for? Ville du være med i en strikkeforening for Storkøbenhavn og Nordsjælland?

8 kommentarer:

dorthe sagde ...

Ja jeg kunne da godt finde på at være med , men en disideret forening stiller større krav, man skal have (og betale for ) et fast lokale , hvliket som regel også betyder at man skal være ude til en bestemt tid, der skal vælges bestyrelse osv.man er nok lidt mere bundet i stedet for at man bare mødes år man kan. så måske er det bare et måske.
sød figur ,hende ville jeg da gerne arve
kan du hygge dig.

Karen-Ditte sagde ...

Jamen så må jeg jo lige tilføje et måske i afstemningen, så Dorthe også kan stemme :)

Gitte Fabrin Olsen sagde ...

Hejsa

Nu bor jeg nok lige lovlig langt væk (lolland)men jeg savner da af og til at der sker lidt syd for strømmen - så jo der er jo nok et behov for at gruppere sig også efter bosted

knus gitte

Zette sagde ...

Jeg er med på en strikkeforening i Slangerup. Jeg tror, at der vil være god tilslutning.
Også en strikout i de kommende sommermåneder vil helt klart være et hit.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Jeg kunne også godt finde på at være med i noget her i Nordsjælland, men noget der ikke forpligter for meget. Når hele hverdagen lige skal gå op med mand, børn, "kun" en bil osv..

KH Tina

Anonym sagde ...

Jeg synes det kunne være fint med en strikkeforening. Bor selv i Farum. Hella

dorthe sagde ...

Hej Karen -Ditte det er længe siden du har været på med nye "synsninger".
Håber alt er vel. Skal du ud til Z på tirsdag ? så kunne jeg måske få kørelejlighed med ?
God Weekend til dig

Lisbeth I sagde ...

Hej
Jeg har jo bil - og kører til Zette
tirsdag. KD kører med mig.
Jeg har plads til 2 mere.
KH
Lisbeth I