søndag den 15. juni 2008

World Wide Knit In Public Day

I Grønnegården bag ved Kunstindustrimuseet mødtes knap 40 strikkekvinder. Britta Wilfert
havde taget initiativ til arrangementet, og som i kan se - så var det smadder hyggerligt.
Fra Lisbeth (til venstre), Joan (midt) og jeg havde taget turen til det Københavnske. Vi regnede med at møde andre som vi kender fra blandt andet Fanø. Men vi fik da også ansigter på nogle af de "blog-piger" som vi ellers kun kender fra deres blog. Helt til højre i billedet sidder "Mandagspigen". Det var rigtig hyggeligt at møde dig.
I Grønnegården holder "Grønnegårdsteatret" til - der var prøver både med og uden kustumer. Der var dejlig sang fra scenen. Men det gik ikke helt op for mig, hvad det var for et stykke som de øvede på. Men det gør heller ingenting. Det var en dejlig kulisse for et strikkearrangement.

Her sidder Britta og holder noget frem - vi kan desværre ikke se hvad det er, måske noget strik?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Karen-Ditte det var lige præcis en rigtig hyggelig dag, jeg sidder lige nu og strikker og tænker på i går...glæder mig allerede til næste år (tid og sted?)

Karen-Ditte sagde ...

vi må da bare lave lidt flere åbne arrangementet. Det var nemlig rigigt hygglig. Om der er noget samme tid og sted sender jeg videre til Britta. Mon ikke hun tager et initiativ igen.

Rikke sagde ...

Jeg var afsted til Lise i Ringsted og det var også bare hygsomt - men lyder også ret hyggeligt at I sådan har set prøveder til det stykke jeg skal ind og se på tirsdag, den politiske kandestøber :-)