søndag den 3. maj 2009

Jeg er her endnu

Det er længe siden at jeg har været på med et indlæg. Jeg lovede jo at lave opskrift til halstørklædet. Men det er ikke meget det bliver til i øjeblikket. Jeg arbejder og arbejder - det eneste gode er at alt det overarbejde bliver lagt på end længere og længere sommerferie. Men det gør at jeg hverken har tid til at strikke, og den smugle jeg har gang i er blevet trævlet op en hulens masse gange:-) Men så varer glæden jo længere med det samme strikketøj.
Trøjen er ellers fin nok. Det er en lettere tilpasset Dropsopskrift, lavet i et tyndere økologisk bomuldsgarn. Det er model nr: E-135, hvis du skulle have brug for en let bomuldscardigan til en kølig sommeraften.
Denne weekend er gået med at give skur og træværk en gang olie... nu kom skyerne på himlen og så kunne jeg trække ind til computeren en times tid.
De næste mange weekender er fyldt med runde fødselsdage, så der er muligvis en åndehul til pinse, men kun, hvis jeg lige melder afbud til en jubilæumsfest med den gamle efterskole Rantzaursminde... tænker lige lidt over det endnu. Jeg kan jo blogge lidt rundt imens.

2 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Det er jo herlig hvis du får ta det ut i lengre ferie. Noen ganger blir det litt liten tid til strikk og annet håndarbeid selv om man ville gjort det mye mer. Jeg synes i alle fall det.
Strikkejakken som du strikker ser fin ut, den blir vel litt aanerledes hvis du velger annet garn, gleder meg til å se, :-)

Zette sagde ...

Rart at vide at du har det godt.
Vi ses, når du får skabt overskud i kalender - år 2015 ca. HEHE!!!