fredag den 24. juli 2009

En taske fuld af sten

I sommerferien var planen at hækle en stor og rummelig taske. Bomuldsgarn i 6 duche farver blev indkøbt. Efter forskellige prøver kom jeg endelig igang. Hækleriet kom med på ferie, men vi var da kun lige nået til Berlin i de første dage, førend jeg fik droppet hæklenålen et eller andet ukendt sted. Så det blev ikke til så meget, som jeg havde forestillet mig. Heldigvis havde jeg endnu en uges ferie da vi kom hjem - og der har jeg så fået hæklet en del. Faktisk er tasken færdig og monteret med hank og for.

Stoffet med de mange sten fandt jeg i City sy centeret. Er det ikke mærkeligt, der er stort set ingen stofbutikker tilbage - man skal virkelig lede og kende de gode steder, City Sy centeret er en af de større med mange kvalitetsstoffer.

Opskriften er lige ud af fantasien. Jeg startede med 5 lm, hæklede rundt, tog ud i hveranden, i hver tredje og så fremdeles til tasken havde den ønskede diameter. Dernæst hæklede jeg til tasken var ca.35 cm i dybden. Tog ind i hver 10 maske ( man springer bare en maske over) og hæklede yderlig 12 cm kant. Helt enkelt ikke!

4 kommentarer:

Bettina sagde ...

Hej Karen-Ditte,
Velkommen hjem og sikke en dejlig rummelig taske du har fået lavet :o)

Vi ses

Mange hilsner,
Bettina

snakkemunn sagde ...

Ja, den var virkelig fin i duse, fine farger. :-)

Helle : sagde ...

Sikke en skøn taske du har fået lavet, øvøv at du tabte din hækkel nål men ja du nåede jo at blive færdig alligevel.
Skønt stof du har brugt til for.

Medrokkeren - Zette sagde ...

Velkommen hjem, KD.
Dejligt med hækletasken.
Den er bare så fed live.
Må absolut tilskrives min to-do-liste.