mandag den 16. maj 2011

En tur til Sophienholm - strikkeudstilling

Dorte og jeg  var en tur på Sopienholm. Jeg havde givet hende en strikketur i fødselsdagsgave og vi skulle se Kaffe Fassett nu når han var forbi, lige i nærheden af hvor vi bor.

Nu har jeg vist også fået dyrket det helt rigeligt med Kaffe Fassetts særlige design og stil. Jeg syntes at udstillingen var lidt beskeden, i forhold til, hvor meget vi ved han producere. Det var mest strik af ældre dato, og slet ikke noget af det som er kommet fra ham - gennem Rowan, inden for de sidste bare 10 år.
Men hører du blandt dem, som ikke kender til hans farveorgie og strikkekunst, så er det et besøg værd. Giv dig lidt tid til at se videoen, hvor Kaffe selv fortælle om hvad der inspirere ham til både strik og patchwork.

I gave kortet var der også en tur på den lille café - kagen var fin nok, så jeg tror Dorte var supertilfreds, selvom hun tygger lidt drøv på billedet.

2 kommentarer:

Mette Jørgensen sagde ...

Hej Ditte Marie.
Endnu en udstilling der bør ses af strikkeentusiaster:Nordatlantens brygge med genfunden strikkekunst fra Færøerne og nyt strikdesign. Meget inspirerende, se på http://re-de-sign.blogspot.com.
VH Mette

Karen-Ditte sagde ...

Kære Mette, Det er en helt utrolig spændende udstilling som flere har anbefalet mig. Jeg håber at jeg kan nå forbi, for det er helt særligt at udstillingen overhovedet blev samlet.