søndag den 14. august 2011

Program til åbent hus

 Så er næsten alt garn parat, sorteret i farver og lagt i kasser. Nu venter jeg bare på ryk-ind fra alle jer søde bloglæsere. Der er allerede over 20 strikkere, som har tilmeldt sig til på søndag. Men der er da plads til et par stykker mere, så tilmeld dig her på bloggen eller skriv til mig på min mail: karenditte@gmail.com
Programmet er ganske enkelt at vi starter ved 14 tiden, og der vil være mulighed for at tage alle de skønne garnfarver i øjensyn og Karen-Dittes kagebord kan afprøves. og så skal der selvfølgelig strikkes.

Hvis du gerne vil igang med et sjalsprojekt, hvor man strikker sjaler med mønster på rundpind, så kan jeg hjælpe dig igang allerede samme eftermiddag. Der vil være masser af farver at vælge i mellem til et stort sjalsprojekt. Men husk at medbringe pinde i str. 3-4,5 alt efter din egen strikkefasthed og dit eget ønske om strikkens udtryk. Der bliver god tid til at lave et par strikkeprøver inden du kaster dig over et kæmpe sjal.

Denne lille trekvarte poncho vejer 150 g og
jeg håber at opskriften ligger klar til jer


Sted: hos Karen-Ditte
Tulipanvej 13
3550 Slangerup


To sjaler strikket på rundpind, forskellige farver, forskellige mønster og helt forskellige udtryk. Der går ca. 300-350 gram til et stort sjal. Vælg mellem alle farverne og digt dit eget blomstersjal, grafiske udtryk eller noget helt andet. Jeg vil ligge kvadrat papir og farveblyanter frem så du kan arbejde med en mønsterskitse, allerede om eftermiddagen.
JEG GLÆDER MIG TIL PÅ SØNDAG - OG LAD SOLEN SKINNE, SÅ VI KAN FÅ EN DEJLIG SØNDAG EFTERMIDDAG SAMMEN

3 kommentarer:

Ann sagde ...

Det ser lækkert ud.
Jeg skal godt nok til Uvelse, men rejser hjem igen søndag formiddag, så det må blive en anden gang.
Rigtig god fornøjelse!

irenebgsted sagde ...

Kære Karen-Ditte
Jeg må desværre melde afbud, øv! Der er desværre kommet nogle ting ind over som ikke kan ændres.
Det ser lovende ud.
I må have en rigtig god søndag eftermiddag!
Varme klem og kram fra Irene i det vestjyske.

Karen-Ditte sagde ...

Kære Irene
sikke ærgerligt, så må det blive en anden gang vi ses :) Karen-Ditte