søndag den 16. september 2012

Nyheder til åbenthus - Poncoher




I dobbelt uldgarn og på pind 4 er denne klassiske poncho produceret. Den er ganske hurtig og ind imellem er hyggeligt at hækle. Planen er at samle rester og så gå i gang med et hyggetæppe. Rester har jeg rigtig mange af, men der går også hurtigt en 500-600 g til et stort tæppe.



Ponchoer kan man ikke få for mange af. Her er et som er inspireret af Fair-Island mønstre som på kreativ vis er afprøvet. Jeg har 5 farver fra lys rosa, lavendel og lilla og mørk rosa. Som små opmærksomhedspunkter har jeg brugt en mat gul og en mat lime grøn. Det anes kun lige, men så bliver det ikke så fadt i udtrykket.




Mønsterne er frit efter XOX mønster og veriationer over mindre kant mønstre. De er sat ind som humøret passede.




Målet er nu at få udarbejdet opskrifter til åbent hus den 20 oktober. Det er altid et større arbejde en jeg regner med så det er godt  at jeg kan se frem til nogle skønne fridage i efteråret. Når jeg har opskrifterne på plads, kan du købe den over mailen, eller her over bloggen. Og selvfølgelig når du møder mig et sted der ude i strikkeverden.

12 kommentarer:

Lydert sagde ...

Sikke nogle lækre ponchoer, den nederste er vel nok smuk

Unknown sagde ...

Tak Lydert, den var meget inspirerende at strikke. Jeg er meget glad for farverne.

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Lækre ponchoer i skønne farver og mønstre.
Har læst at du sælger højlandsgarn. Hvilket mærke ;-)

Unknown sagde ...

Tak for Ros. Garnet er ikke et mærke. I samarbejde med min gode venindes firma henter vi garn - kvalitet supersoft/højlandsuld - fra et engelsk spinderi. Jeg vinder selv garnet til 50 g. nøgler. Da jeg ikke har en hjemmeside med salg, så holder jeg åbenthus hvor man kan kigge, ose, gramse og købe garnet. Du er meget velkommen i oktober, der er stadig plads i gruppen. Hilsen Karen-Ditte

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Hvad er pris, løbelængde og strikkefasthed....... Tænker poncho.

Unknown sagde ...

35 kr. pr. 50 g. Løbelængde: 280 m.
Jeg har ca. 60 farver :)

lasaal sagde ...

Hej super flot poncho lige sådan en jeg har kigget længe efter, jeg vil meget gerne købe opskriften hvis det kan lade sig gøre. Vh lone

Unknown sagde ...

Hej Lone. Opskriften er lige på trapperne. Forhåbentlig fårjeg trykt nogle til åbenthus dagen i slutningen af efterårsferien. Jeg skriver når den er gennemskrevet og klar til salg.

Anonym sagde ...

Tak for en hyggelig eftermiddag hvor jeg lærte nye sjove ting i godt selskab. Tasken er ved at blive møbleret og garnet dejligt.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Pernille sagde ...

Hej Karen- Ditte. Tusind tak for en dejlig eftermiddag i går, dejligt at opleve din store gæstfrihed og blive inspireret:-) jeg er helt sikkert frisk på at deltage igen en anden gang :-) kh Pernille

Anonym sagde ...

Min navn forsvandt...altså tak endnu en gang Karen Ditte.
Fra den ikke anonyme Helle :))

Plenty Thingz sagde ...

Plenty Thingz is een e-commerce website, hier kun je elk product vinden. Spin, wiebel en race; het kan allemaal met onze kinderauto! Deze wiebelende auto houdt je kind actief en ontwikkelt zijn evenwichts- en coördinatievaardigheden tijdens het spelen. Hier vind je loopauto met duwstang. Deze loopauto met een klassieke retrostijl en stijlvolle kleuren is speciaal ontworpen voor peuters.