lørdag den 29. december 2012

Masser af snak og masser af garn


 Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag, med masser af snak og en masse garn. Det nye cashalain tweed var de fleste meget interesseret i. Det er lidt dyrere end super soften, men bliver så blødt så blødt. Jeg har strikket to trøjer, en herre og en dame raglan sweaters og der kommer selvfølgelig opskrifter som kan købes. Mere om det siden, opgaverne står lidt i kø, jeg har vist også både en poncho og et blomstersjal, som der er lovet opskrifter på. Men det kommer altsammen. Så hold øje med bloggen når der dukker noget op.




8 kommentarer:

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Ser hyggeligt ud. Holder øje med nyheder fra dig.
Godt Nytår

Unknown sagde ...

Du må komme forbi næste gang - der masser af inspiration at hente. Godt nytår. Karen-Ditte

Lis sagde ...

jeg holder også øje.
Det ser altså hyggeligt ud, og det lyder godt med noget garn som er blødere end blød.

Kh. Lis

Unknown sagde ...

Lis, du er velkommen til at kigge forbi ved det næste åbenthus arrangement, så vil der være masser af garn. Godt nytår, Karen-Ditte

Merete sagde ...

Det ser ud til at I hat haft en hyggelig eftermiddag.
Håber at vi kan lokke dig til Ramløse i løbet af foråret, med dit nye garn?
Godt nytår

PS. Hvor er det ærgeligt at man ikke kan klikke dine billeder større

Unknown sagde ...

I lige måde til dig, Merete. Billederne kan ikke blive større denne gang, da det er kopier fra en Iphone. Jeg mangler et godt kamera, så billederne kan blive bedre på bloggen. Jeg kommer gerne til Ramløse - der er jo super hyggeligt oppe ved jeres strikke eftermiddage. KH KD

lisbeth sagde ...

Godt nytår. Rigtig hyggelig eftermiddag med strik og snak og lækker kage. Skal ligge finde en opskrift så skal jeg nemlig også prøve det bløde garn.

Plenty Thingz sagde ...

Plenty Thingz is een e-commerce website, hier kun je elk product vinden. Spin, wiebel en race; het kan allemaal met onze kinderauto! Deze wiebelende auto houdt je kind actief en ontwikkelt zijn evenwichts- en coördinatievaardigheden tijdens het spelen. Hier vind je loopauto met duwstang. Deze loopauto met een klassieke retrostijl en stijlvolle kleuren is speciaal ontworpen voor peuters.