søndag den 10. februar 2013

Kærestevanter, Ny opskrift

Kærestevanter... jo tak, det lyder da som en ligetil bestilling, men alligevel har jeg gennemstrikket denne opskrift en del gange. Enkeltlufferne er i to størrelser: en herreluffe i str.45-47 og en dameluffe i str. 36-38. Fællesluffen var sværest, først blev den alt for stor og posede. Efter et par forsøg med hvor langt de to manchetter skulle sidde så man ikke brækkede armene når man stak hånden i og krammede kæresten hånd inde i den lune uld.Tilsidst så lykkedes det at få en fin hjerteform frem i fællesluffen. og vupti kærestevanterne fungere :)

Garnet er dobbelt supersoft i farverne Prussion (blå) og Carmine (rød) Jeg har brugt ca. 75 g af hver farve. Ønsker du en opskrift så send en mail til karenditte@gmail.com og du vil modtage et banknummer, hvor du sætter de 25 kroner ind som mine opskrifter koster. Efterfølgende får du en mail med opskriften vedhæftet som pdf-fil.
 


3 kommentarer:

Lis sagde ...

Hvor er det en god måde at lave vanter på, til kærester. Jeg tror jeg laver nogle til mine børn/svigerbørn, men sørme også til os.

De ser bare fine ud med små hjerter på.

Kh. Lis

KarenDitte Nielsen sagde ...

Lis: Tak for de rosende ord. Det er bare en lun måde at holde i hånd på :)

Karina Bunkenborg sagde ...

Ej hvor smart!