mandag den 23. september 2013

Tak til alle som kom forbi på Fanø Strikkefestival

Kære alle
Tak til alle jer, som jeg mødte på Fanø strikkefestival, rundt omkring på øen og ikke mindst i Jesper om min lille garnbod. Det gik over al forventning og vi håber fremover at kunne finde endnu flere lækre garner til jer, i gemmerne hos de store spinderier.

Straks værre er det med alle de skønne bambuspinde, vi har ganske mange tilbage og sendte en stor donation til vores nabobod som arbejder med et sydafrikansk projekt,
hvor de både strikker og producere keramikknapper. Vi håber at pinde og restegarnet gør lykke når det kommer frem.
 Det var sjovt at møde nogen af jer som læser med her på bloggen, og lige få ansigt på. Måske du har lyst til at komme til mine åbenhus på et tidspunkt?

... og hvornår er der så mere garn?, tænker du måske. Det er der i starten af december, et lille julemarked. Hold øje med bloggen, så kommer der en tilmelding, når jeg har det hele på plads.

8 kommentarer:

Strikkefuglen sagde ...

Jeg synes nok det var dig :-) vi var der fredag og så lækkert garn i har, uhhh det håber jeg at få at se en anden gang hvor jeg kan bestemme mig.
Majbritt

Irene Bøgsted sagde ...

Tak for hyggesnak. Det ser spændende ud Jeres garn. Jeg nåede aldrig over at se. Held og lykke fremover.
Varm klem, Irene!

KarenDitte Nielsen sagde ...

Majbritt, der kommer nok andre muligheder for at få lidt garn, jeg holder jo åbent hus engang i mellem, så det er en mulighed.
og selvtak, Irene. Du må se vores bod næste gang :)
KH KD

Heidi sagde ...

Jeg var også forbi jeres stand på Fanø. Skøn stand og skønt garn - har I en hjemmeside hvorfra I sælger jeres garn?

Hilsen Heidi

KarenDitte Nielsen sagde ...

Kære Heidi, vi har ikke nogen hjemmeside, men holder strikkecafé engang i mellem. Jeg satser på at holde et julemarked den 1. december fra kl. 10-16.00 og der vil være masser af garn :) Der kommer snart mere på bloggen.

Anonym sagde ...

Hej Karen-Ditte, jeg kan ikke finde en kontaktadresse, så jeg håber det er okay, at jeg skriver i din kommentar boks. Jeg købte en del af dit cashalainn garn på Fanø - og har nu strikket raglan trøjen. Forinden strikkede jeg en prøve og vaskede den efter anvisningerne. Jeg mente, at kunne ane en 'krympefaktor' - hvorfor jeg øgede maskeantal. Men som vi alle ved, er strikkeprøver nogle luskede små løgnere og jeg er nu endt med en meget lækker trøje med alt for lange og vide ærmer. Jeg har forsigtigt prøvet at trevle strikkeprøven op og mener, at det kan lade sig gøre, uden at ødelægge garnet. Mit spørgsmål er så dette: Har du nogen erfaringer og evt. anbefalinger med det? Jeg overvejer evt. at genstrikke trøjen på en lidt tyndere pind, da jeg ikke har tænkt mig at valke den igen.
Jeg ville hade, at skulle opgive den helt, for den er virkelig meget lækker - og nyt garn er jo ikke sådan lige til at få. På forhånd tak og undskyld ulejligheden.
Med venlig hilsen - Helle

KarenDitte Nielsen sagde ...

Kære Helle
Det er helt okay at spørge herinde, det kan være at andre kan lærer lidt af netop det problem som du har her. Jeg vil forsøge at svare bedst muligt:
Garn med spindeolie er noget svært noget, for man ved ikke helt hvordan det reagere. Strikkeprøver er også sværer fordi det ændre sig når det kommer op i stor stil. Vaskemaskiner er heller ikke ens, så de valker helt forskelligt. I opskriften har jeg taget en lille smule højde for at garnet krymper/valker ved vask og centrifugfering. Hvis dit garn ikke er valket så tæt, så tror jeg godt du kan travle trøjen op igen. Der er ikke andet for end at prøve sig frem. Strik igen ærmer og raglan stykket vask endnu engang, og måske to gange i træk, så du er sikker på at alt spindeolie er ude og at garnet har åbnet sig helt. Viser det sig at være noget pjosk, så skriv til mig igen: karenditte@gmail.com så må vi finde på noget. Krydser pindende for at dit næste projekt kommer til at fungere.

Anonym sagde ...

Hej KarenDitte,
Synes bare lige, at jeg ville lade dig vide, at operationen lykkedes - og jeg nu har en überlækker trøje, der passer. Jeg strikkede den op igen på p 4 1/2 og valkede den igen på 30 grader... og garnet synes ikke engang at have taget skade af den noget hårdhændede behandling. Så nu er der to mere på vej til ledsagerne, som også faldt for garnet.
Nu har jeg så et lille tillægsspørgsmål, hvis ikke det gør noget. Jeg købte også noget donegal tweed - skal det valkes på samme måde?
Med venlig hilsen
Helle