fredag den 12. september 2014

Tøfler, futter, sutsko.... varmt strik til fusserne


Hjemme hos os er der altid stor efterspørgelse på varme filtede futter, de bruges dagligt, og gennem hele vinteråret slet ikke til at undvære. Sådan er det åbenbart også hos Arne og Carlos. I hvert fald har de nu udgivet endnu en skøn bog med masser af kærlighed til strik og det praktisk nærer. De kommer med et dejligt kreativt og farverigt bud på 30 tøfler. Det gode ved Arne og Carlos er at de ud for en meget simpel grundopskrift skaber en variation af kreative indfald, som vi kender det fra julekugler. En teknik, en opskrift og et hav af muligheder. 
Jeg elsker allerede deres nyeste kaninfutter... De må på pindende inden længe. Læs den, strik den og få varme fødder med nye tøfler.


3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg så i et blad, man kan komme på Cruise med norgesbåden, med workshop med Arne og Carlos :-)
Dejligt med hjemmestrikkede futter, de er også i høj kurs hos os

Christina sagde ...

Jeg er også meget glad for Arne og Carlos dejlige bøger :-)
Hvis du har lyst, kan du kigge forbi hos mig, og få en chance for at vinde bogen - hvis du ikke allerede har købt den :-)
Kh Christina

KarenDitte Nielsen sagde ...

Ja Pernille, det lyder skønt med et strikkecruise. Jeg har allerede bogen. Jeg er så heldig at jeg fik et eksemplar fra det danske forlag. Herligt for jeg er også begejstret for de to norske gutter.