tirsdag den 8. maj 2007

Skøn bededagsferie

Det har været en hel skøn bededagsferie - med det vejr kunne det jo ikke være bedre. Jeg har været i haven, knoklet løs i bedene. Faktisk er jeg blevet så glad for min have, så jeg har daglige morgenvandringer, eftermiddagsvandring og aftenvandring. Jeg stirrer og stirrer på den bare jord i håb om at se små spirere titte frem overalt. Særligt mine daliaknolde er jeg bekymret for - kom de for tidligt i jorden, fik de lidt nattefrost... Nu kan jeg se at de er på vej, men de skal jo også først blomstrer til august, så de behøver jo ikke være fremme i starten af maj. Når de blomstre så skal I nok få et billede at se.

Det gode vejr, har jo også betydet at jeg har fået strikket en del. Jeg har en trøje liggende, fra "Digt i masker", den skal jeg tænke lidt over, for halsudskæringen er, i følge opskriften, frem og tilbage med indtagninger. Men med to farver på pinden, så er udsigten til vrangpindene ærligtalt triste og besværlige, så lige nu overvejer jeg om jeg kan klippe mig ud af miseren... der skal jo klippes til ærmer (sådan er det jo ofte i norske opskrifter), eller om jeg skal strikke som der står skrevet.

I mens jeg overvejer dette strikkeproblem så kan jeg lige strikke et sjal i bladmøster. Det er i den nye kaunifarver blå/grøn/petrol, som er super skøn. Billede kommer snarest ... det bliver virkelig smukt.

Ingen kommentarer: