onsdag den 13. juni 2007

Der er stadig gang i pindene... men foto må lige vente

På trods af et par rigtig varme dage, så har jeg altså stadig gang i flere strikkestykker.
  • Et er afleveret til en kollega... i smukke lime og blå farver - desværre nåede jeg ikke at tage et billede
  • er i gang med et ultra fint sjal med en super fine marinould - i koksgrå og et åbent bladmønster. Ambitionen er at der skal en blad-blonde på... nu må vi se.
  • digt i masker holder pause
  • skyggestrik er travlet op - jeg er træt af garn og opskrift - dårligt kaunigarn, fyldt med spindefejl og knuder...
  • en veninde har netop bestilt et blondesjal - uha og lækkert, lækkert garn skal der bruges, men jeg skal ikke starte for tideligt, for så risikerer jeg at et andet strikketøj går i stå. Lidt diciplin skal der til, ellers bliver mine projekter til UFO'er - men det kender I sikkert godt.

I garnkurven har jeg nu en hob af lækre garner, blandt andet en sommerbluse til M på 11 år, men efter at have travlet op to gange, da garn, (opskrift og strikkefasthed driller rigtig meget,) så daler interessen for projektet. Men den må hellere blive færdig, til glæde for barnet. Der er også garn til to trøjer til tvillingerne på 2½, med en gamel Falkenberg-opskrift. Godt garn bliver dog hurtigt til sjaler hos mig, især hvis jeg lige står og skal bruge en venindegave. og som I ved: Sjaler kan man aldrig få for mange af.

I de næste dage falder temperaturen, og måske bliver det regn. ... OG det er godt strikkevejr! Så har jeg ikke dårlig samvittighed over for mine haveprojekter. Men kan sidde og nyde mit staudebed fra stuevinduet. Smukt står de lyserøde silkepæoner.. jeg holder så meget af deres helt overdådige størrelse. Jeg må heller få taget et billede så i kan nyde mit farverige bed.

Foto følger med næste indlæg

Ingen kommentarer: