tirsdag den 1. juli 2008

Tid til en "blog-POL"

Nu har du igen mulighed for at give dit besyv med til alt bloggeriet. Ude i højre side kan du se en mindre undersøgelse.
Det er nu mest for at stimulere min egen nysgerrighed. Hvem er det egentligt der besøger min blog - og hvorfor.
Nu kan jeg jo se hvormange der kigger forbi. Det er blevet til over 7000 kik og endnu flere klik. Jeg kan også se hvor i verden I kommer fra. Jeg har gæster fra Japan, Grønland, USA, Tyskland, England, alle de nordiske lande og Abu Dhabi. Måske endnu flere endnu som jeg bare ikke har opdaget har været forbi.
Mange af jer kikker kun - og det er helt i orden! Det er jo derfor man blogger. Nogen er søde til at skrive og kommentere. Det er også i orden! Det er jo derfor man blogger.
Men alligevel er jeg smadder nysgerrig på hvad der får jer lokket ind på min blog. Så giv lige lidt tid til at svare på spørgsmålene ude i siden. Jeg lader det være åben til efter sommerferien. Så kigger vi på svarene.

2. Juli: Nu skulle det være muligt at svare på spørgsmålene - fejlen skulle være rettet - stem løs!

8 kommentarer:

Fríða sagde ...

hej Karen-Ditte! jeg vil da gerne deltage i din Poll, men kan ikke få det til at virke. får hele tiden meldingen: "Cannot process request". kan der være noget galt med opsætningen?
kh.fra Island
Frida

enaj sagde ...

Jeg kan heller ikke få det til at virke.

Anonym sagde ...

Heller ikke mig :-)

Karen-Ditte sagde ...

Sikke noget rod - man skal aldrig vide sig for sikker med sine ændringer.
Jeg prøver lige igen.

Fríða sagde ...

hej Karen-Ditte!
nu har jeg svaret på din poll. vil dog lige göre opmærksom på at jeg har skrevet som svar til det förste spörgsmål "jeg kender Karen-Ditte", det gör jeg jo ikke som sådan, men er kommer hertil via Webstrik, såeeee...
kh.fra Island
Frida

Karen-Ditte sagde ...

Jammen Frida - så er vi da også strikkevenner:-)

Anni sagde ...

Jamen det er da gode spørgsmål!

Jeg gad da godt vide, hvorfor vi blogger - og jeg gad da også godt vide, hvem der læser, og hvorfor nogen siger 'hej', mens andre bare er 'vindueskiggere' ... tja ... gad vide - men vi inviterer jo selv :)

Karen-Ditte sagde ...

Anni: Ja, det er jeg jo også nysgerrig på - så nu må jeg vente og se hvad folk de svarer.