søndag den 24. januar 2010

Ballonkjole og Kirisjal


Jeg har længe ønsket mig en strikket kjole. Første forsøg blev til denne Ballonkjole fra Karen Noe. Den var ganske enkel at strikke, bare man har styr på dominostrik og strikkeopslagning. Glæder mig rigtig meget til, at den kommer i brug.


Som sædvanlig når man bestiller opskrft og garn i et samlet kit - der er lige lovligt meget garn - her ca. 130 g i overskud. Det er nu kommet på pindene til et Kirisjal, et bladmønster sat på et kællingesjal - helt enkelt projekt som er hurtigt færdigt. I øvrigt i en opskrift som huserede en lang periode på Ravelry

Kjolestrikkeri er også et stort strikkeri - derfor har jeg fået strikket 2 par pulsvarmer, det er til at bringe med rundt på div hospitaler som jeg frekventere i øjeblikket. Det giver en masse ventetid. Tolv masker på en pind er perfekt, så kan der stoppes når som helst og hvor som helst. Det ene par pulsvarmere er på vej til en rigtig frossenpind, og det andet er i reserve til en der har behov.

11 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Så mye flott strikk. Hadde vært gøy om du tok kjolen på deg,da får vi liksom mye bedre sett fasongen på den. Den ser super ut. :))

Irene sagde ...

En rigtig flot kjole - og sikken en smuk broche du har til at lukke den med. Kunne godt tænke mig at se kjolen med indhold:-)

Karen-Ditte sagde ...

hmm ja indhold - det kommer nok, men den er finere på, det har I ret i :)

Strikkeheksen sagde ...

Jeg synes ikke, der er noget bedre end strikkede kjoler, de er bløde, varme og behagelige at ha´ på :-) Det er en skøn ballonkjole, du har fået lavet :-)

Pulsvarmere er ganske rigtigt gode projekter at ha´ med - er selv i gang med en mindre masseproduktion i øjeblikket - fantastisk fine farver, du har strikket i :-)

Sonnie sagde ...

Ja, det må have været et stort arbejde at strikke en kjole, men den er blevet super flot. Fed farve.

Lykke sagde ...

fin ballonkjole! Håber at jeg kan lære dominostrikken undervejs for jeg vil virkelig gerne lave den kjole. Sikke nogle fine farveskift der er i pulsvarmere - de skal nok vække begejstring!

cille sagde ...

Nydelig kjole du har laget her! Så flink du er!

zette sagde ...

Utroligt, man vender ryggen til dig et øjeblik og så begår du det ene smukke stykke strik efter det andet. Suk, så god du er!
Sygehusrend er forhåbentligt snart slut. Gode tanker sendes til dig i rigt overmål.

Lidka sagde ...

Kan meget godt lide din kjole, flot, håber at se den "rigtigt". Hilsen, Lidka

Helle : sagde ...

Hvor er den flot din kjole, vil gerne se den med indhold ;-)

Dorthe sagde ...

Hej K-D.
din kjole ser rigtigt godt ud.glæder mimg til at se den i virkeligheden.
Håber ikke at du får "tid" til at lave flere pulsvarmere.for så befinder du diget forkert sted.
har du fået det bedre ?