onsdag den 13. januar 2010

Nytårskur med masser af mad og masser af pakkerI søndags var jeg til Nytårskur med de gæve strikkepiger. Alle havde en ret med til det fælles frokost bord, og det var en superlækker frokost. Bagefter var der pakkespil. Alle pakker gemte på gode sager fra alles garnlager. Altså man kunne godt være så naiv og tro at nogen havde benyttet lejligheden til at få tømt skuffer og skabe. Men jeg kender de damers uldgemmer, og der skal mere end et enkelt pakkespil til at tømme de lokale garnlagrere. Jeg var superheldig. Jeg vandt en stor pose med bomuldsgarn i skønne farver, lidt effektgarn og mohair til et sjal. Dejligt. Det var en så hyggeligt at sidde der i Lisbeth's sofa, og i flere timer troede jeg klokken var lidt i fire... Nå men pludselig var klokken jo mange... Tak for en rigitig hyggelig eftermiddag allesammen. Håber at I har lyst til at vi gentager vores strikkekomsammen.

5 kommentarer:

kludemutter sagde ...

Hvor ser det godt ud, i er vist ikke gået sultne fra bordet.

Yt

Strikkeheksen sagde ...

Det er sådan en god ide, at alle tager noget med. Det bliver ofte super varieret - lyder til I havde en hyggelig dag :-)

Sonnie sagde ...

Sikke en sjov og god ide, at alle medbringer noget fra garnlageret til pakkespil.

Agro sagde ...

Hej Karen Lise!

Dejligt at se alle pigerne igen, i ser ud til at have haft en dejlig dag, hils alle fra mig.

Anna-Grethe

Dorthe sagde ...

Jep vi havde en god dag.
og jeg lægger"bord "til næste gang.
tja jeg må med beklagelse sige at man overhovedet IKKE kan se at der er fjernet noget fra mit garnlager,så måske har jeg lige LIDT i overkanten...
Er det Anna-Grethe fra Fanø/Jylland ? så hils
Dorthe