torsdag den 8. april 2010

FLASH! Masser af strik på arbejdetTil dagligt arbejder jeg på Professionshøjskolen UCC i København som fondraiser. UCC er et uddannelsessted for pædagog- og lærestuderende, sygeplejesker, og sløjdlærerskolen og håndarbejdsseminariet. Alle de studerende havde fået et tilbud, på tværs af uddannelser, om at deltage i en multikreativ festival. Det heldige var, at alle medarbejdere fik det samme tilbud. Derfor var jeg igår med til en workshop med Stine Hoelsgaard Johansen. Den handlede simpelthen om strik og hækling på den skægge, utraditionelle og hurtige måde.

Stine viste en billedeserie, hvor der var masser af inspiration at hente fra Streetart, kunst, farver og forskellige ting fra hendes egne kreative idéer.I løbet af meget kort tid, var der en rigtig god stemning og alle var igang med enten at strikke eller hækle. Flere nåede at lære at hækle søde små kugler, som Stine blandt andet har brugt til at valke på sine fantastiske hatte og tasker.

Der blev også snakket en del om spændende steder på nettet og ikke mindst hvilke blogge der var spændende at besøge. det er da også helt utroligt, at der kan bliver ved med at dukke nye og spændende blogge frem. Det er næsten ikke til at have et overblik længere. Stine har selvfølgelig også en blog, den finder du her: Stine Hoelgaard JohansenJeg blev selv inspireret til at strikke lidt streetart til Blaagaard seminariet, jeg forestillede mig at vi kunne overraske indgangspartiet med lidt strik. Men det blev ikke helt som jeg havde tænkt mig... Håndtaget var lidt for klein til at få "hat" på. Derfor så måtte kodesystemet stå for. Den skønne orange ting - er mit bidrag til streetart. men det er jo ikke til at vide om der ikke kommer mere. Stine fortalt at hun har sat et par oldemorsfirkanter lige ved Forum metro. Jeg ved godt hvor de sidder, men nu kan du jo prøve at finde dem næste gang du kommer forbi.

6 kommentarer:

Quiltepigen sagde ...

Hvor lyder det spændende,det må have været sjovt at være med til.

Dorthe sagde ...

Sikke en god ide .sådan et arbejde kunne jeg godt tænke mig.. Mangler i nogen ???
sjov tanke med lidt kulør på gadeplan,det må der vidst holdes øje med.

Karin Grøn sagde ...

Det lyder vidt sjovr. Det var da en genial ide med den multifestival.

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Ditte Marie, tak for din positive beskrivelse af min workshop:)
Det er altid lidt svært at undervise når deltagerne kommer med mange forskellige forudsætninger, men jeg synes også selv at deltagerne hver især fik "noget" med hjem, på det niveau de nu var på, måske med undtagelse at dig!! Du kan vist lidt for meget i forvejen...hmmm;)
Fedt at du fik syet dit neon farvet strik på seminariets håndtag;)
Tak for alle dine fine og inspirerende indlæg om forskellige blogs, billeder og videoer på You Tube og intro til Excel.

Hilsen Stine:)

Karen-Ditte sagde ...

Hej Stine, der er altid noget at få med hjem - kreativitet kender ingen grænser... jeg blev ihvertfald inspireret af dine idéer. Så selvtak for en hyggelig eftermiddag.

Lisbeth sagde ...

Du er da bare heldig, at være med hvor der sker noget nyt.
Ser vi dig snart???