tirsdag den 11. maj 2010

Det er ikke fordi jeg ikke har tid...

... men der er så meget at nå! '

I denne måned er strikkepindene gemt godt væk. Der er ikke et ledigt øjeblik. Min far har skrevet en bog om sit liv. Den blev udgivet her den 4 maj. Det er en fantastisk rørende bog, men jeg kender ham jo også så godt. Mine forældre har også lige haft guldbryllup, så det var jo både med morgenmad, sang og glæde den blev fejret. Tilbage er en nu en enkelt 11 års fødselsdag i næste weekend. Og så går det ellers løs hjemme hos os selv. Vi skal fejre, at Mette bliver 15, og det skal foregå i haven - Michael står for telt og alt det der er ude og jeg skal lave maden til 50 personer. For at sige det mildt er vi allerede stresset over opgaven. Så festen og vejret ikke mindst har bare at blive helt fantastisk i pinsen.


Er det ikke utroligt... alle arrangementer skal falde lige oven i hinanden. Jeg glæder mig helt vildt til sommerferien....

7 kommentarer:

emmy sagde ...

Tak fordi du kigger forbi min blog, jeg er jo nybegynder, men synes det er spændende. Også tillykke med din far's udgivelse af hans bog om sit liv. :-)

Pia sagde ...

Ja det er da typisk, men så er det da overstået. Den bog ser nu altså spændende ud. Tillykke med forældrene.

Helle : sagde ...

Tillykke med din fars bog, og guldbrylluppet.

Kirsten Søeballe sagde ...

Jeg ved godt du skriver at du ikke skal strikke i et stykke tid . Men jeg har set at der er Drops Alpaca på tilbud i Panduro hobby til 25kr. resten af maj måned .
Bare et lille fif . Måske du kender andre som ville kunne have gavn af det tilbud . Normalprisen er vistnok 35 kr.

Anonym sagde ...

Hej Karen Ditte .
Jeg har din opskrift på "fisk" men har fundet en fejl ved ikke om det er mig men på pind 5 er der en fejl jeg er desværre ikke så øvet men kan da se når jeg strikker at det ikke ligner de andre ( hulmønstre )måske du har rettet det men dette er en fra en anden som har fået den fra dig ..Den er super flot..
Takker for dine fine sider og er mega nysgerrig hver gang jeg kommer herind er der nyt
Med venlig hilsen
hanneflor@email.dk

Karen-Ditte sagde ...

Kære Hanne,tak for din rettelse til min opskrift, det er kun på den måde at det bliver bedre på. :)

30 % er der på dropsgarn - det har jeg bemærket, men det må liiige vente lidt, for nyt garn har det jo med at tiltrække sig opmærksomhed, og det bliver vist først efter weekenden.

Lisbeth sagde ...

God idé, at "lægge" din fars bog ud på din blog - her vil den blive set af rigtig mange.