søndag den 30. maj 2010

Poncho i Alpakka


Drops garn har 30% på flere af deres garner. Det kan jeg ikke stå for :) Så jeg har indkøbt en del alpakke, merino superwash og Kid-silk mohair. Noget skal blive til sjaler, nye mønstre er på vej. Men først har jeg strikket en poncho til Alma som elsker grønt. Det er nu Alberte som står model, hun er lige 2 numre mindre, så jeg tror den passer til modtageren. Jeg har set en "hjerte-pom-pom-maskine" Jeg overvejer om det ville være lidt sødt med en række pom-pom'er i kanten. Ponchoen er strikket i dobbeltgarn alpakka og jeg har brugt ca. 10 nøgler.
- jeg syntes nu at Alberte er en super model, og som nu også ønsker sig en grøn poncho. Det er jo ikke noget helt umuligt ønske.

Endnu en poncho er på pindene. Denne gang har Camilla valgt tre afstemte farver i merino, og det enkle zig-zag mønster har vi fundet i en mønsterbog med Fair-isle-mønster. Opskriften har jeg lavet. Denne kommer snart i en pdf-format. Jeg skriver her på siden når den er gennemarbejdet og færdig.

5 kommentarer:

Irene sagde ...

Hvor er det en lækker poncho! Den vil jeg glæde mig til der kommer opskrift på:-)
Jeg har også købt ind af den gode Drops alpaca over flere gange - elsker at strikke den sammen med uld.

Angelika sagde ...

en fin poncho og en dejlig fotomodel :-)

Helle : sagde ...

Rigtig dejleg poncho, glæder mig til opskriften, håber den kommer op i voksenstørrelse !

LivM sagde ...

Du har strikket en nydelig poncho i en frisk og flott grønnfarge. Takk for titten jeg kommer helt sikkert igjen.

Lisette sagde ...

Hej Karen-Ditte
Det er et par lækre ponchoer du har strikket til dine piger.
Jeg fik øje på din mønster bog du har brugt, og fandt flere brugbare mønstre, og vil derfor høre dig om hvilken bog det er fra ?
Venlige hilsener
Lisette