lørdag den 7. august 2010

Sommersol hos en strikkeveninde

Dorthe og jeg kørte lørdag ud til Lidka, som havde inviteret til strik i haven. Vi skulle aftale lidt om et hæklekursus. Lidka har i sommers været på Færøerne og det er jo et himmerige for garnelskere. Derfor havde hun jo også hjembragt en del skønne uldkilo.

Dorthe er ikke længe om at finde hæklerierne frem

Men, men når der kommer lækkerier på bordret (og her taler jeg ikke om Lidka's skønne kager og lune boller, som smagte ud over det helt fantastiske) men om det garn som Slavi sælger på sin hjemmeside. Der ligger et link i sidste indlæg, hvis du er nysgerrig:)

Ellen har også en netgarnbutik på trapperne, og der kommer også nye garner til lille Danmark. Men den er altså ikke åben endnu.

Jeg har nu gramset på garnet og det er blødt, lækkert, smukt og helt uimodståeligt. Jeg fik også lige tjekket en mærkelig strikketing ud som Slavi sælger. Det er nærmest en alt-i-en-tingeling til en omrejsende superstrikker. Den er så bare lige udsolgt lige nu.

- om vi fik aftalt en hækledag? jo da, og det er jo en herlig anledning til at gribe garnkurven og mødes med andre, garnglade mennesker.

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Jeg har allerede snoldet hos Slavi hihi. Sikke herligt det ser ud, og heldige har I været med vejret hva..:-)

Fortsat god lørdag
Kh Henriette

Sonnie... sagde ...

Nej, hvor ser det bare hyggeligt ud jeres strikketræf. Jeg skal vist lige på opdagelse hos Slavi.

Ulla-Bella sagde ...

Der var det mye lekkert garn:)

LivM sagde ...

Her hadde dere det nok veldig hyggelig, og masse lekkert garn!