torsdag den 19. august 2010

Så skal vi til London - juhuu

Så er billetterne betalt, Mette og jeg skal til London i efterårsferien. Det bliver en

dejlig oplevelse, når det bare er en Mor-Datter tur. Jeg har aldrig været i London før, så vi skal selvfølgelig rundt og se en hel masse. Men vi skal også shoppe - og det er her, kære bloglæser du kommer ind i mine London-planer!

Hvor kan man finde nogle garnforretninger - er der nogen derude som har nogle gode adresser som vi kan besøge. Jeg så engang, selvfølgelig et sted på nettet, noget om en butik der kun sælger knapper. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at besøge... Er der nogen der kender den?

Mette er 15 år, så der skal også være lidt for hende, så ud over Camden Marked, er der så nogle skægge butikker for genbrug, flipperkluns mv. Det skal jo helst være flip med stil, det er jo en teenager der er på shopping.

Hvad ville du se, hvis du havde en uge i London?

5 kommentarer:

zette sagde ...

Kære K-D.
Hvor hyggeligt.
Prøv at søge på Knitmap.com. Der kan du finde alle de garnbutikker, du lyster.
Til frk. Mette kan du søge på http://www.lovetoeatandtravel.com/site/intl/london/attractions.html
God tur.

Lona sagde ...

Hej Karen-Ditte,
uuuhh ha, pas på med London! Det er stærkt vanedannende!! Jeg har været derovre 8 gange nu. I skal tage i Carnaby Street, her ligger David&Goliath - en t-shirt butik med sjove og skægge t-shirt. Min datter på 16 er vild med butikken. Tag til Covent Garden (bemærk det lukker ved 19 tiden) her bliver der solgt brugskunst, sjove butikker, underholdning og bare hyggeligt!! Garnbutikker; IKnit og LOOP, du kan finde dem begge på nettet og med busser og undergrund kommer I nemt omkring. I skal tage i Primark - en tøjbutik lidt ud over det sædvanlige. Rigtig meget tøj til rigtig billige penge (sidst var vi der inde 4 gange!!!) Hvis I får tid, så tag ind og se en musical - det er fantastisk og en kæmpe oplevelse! I kan helt sikkert finde en forestilling I begge vil se. Vi så Grease og Thriller. Jeg håber I får en rigtig dejlig tur til den dejligste by!

Ulla-Bella sagde ...

Det hørtes deilig ut - med en høsttur til London. Der er det så mange inntrykk og ta med seg, og dere finner sikkert noen fine garnbutikker også:) 20 år siden jeg var der, så mye er nok nytt:)

Karen-Ditte sagde ...

Zette: Tak for linket, det giver meget inspiration.
Lona: Sikken en masse spændende steder du har været, jeg printer simpelthen dine forslag ud, og så kommer de med i vores byvandring med busser og undergrunden.
Ulla-Bella: Jeg håber at finde lækkert garn og måske også nogle bøger.

Jette sagde ...

Her er et link til alle garnbutikker i London, kan varmt anbefale Loop, skøn butik.
http://www.spittingyarn.com/blog/?page_id=156