mandag den 26. september 2011

Fantastiske Fanø, herlig strikkedage i september

 Lisbeth og jeg tog endnu engang turen til Fanø. Vi var glade og forventningsfulde, men efterhånden også erfarne rotter udi strikkefestivaler. Så i år var der kun ganske lidt fast planlagt, resten skulle være ose, glo, grine, nyde, glane, rode, købe, svælge, dase, guffe, hvile og så naturligvis STRIKKE en hel del sammen med hinanden, strikkeveninderne OG alle dem som man har set før, har hilst på før, har strikket sammen med før og måske kender en lille smugle. Og vi nåede det hele i rigelige mængder
 Foredrag med DUODU fra Norge. Smukt design og en utrolig stor kreativitet.
 En stuvende fyldt sportshal med ventende strikkedamer...

Sæler i havnen i Nordby
 Dejlig kursus med Pernille om INKA strik - inspirende og herlig god tid da kurset varede hele dagen
 Der strikkes strikkeprøver.
 Farver og mønstre afstemmes.
 FEST og det skønneste mad, dejlig musik og en vældig morsom og fin introduktion til FANØ kvindens fest- og arbejdsdragt fra dengang, hvor mænd ikke var hjemme og kvinderne ordnede resten.

 Solen skinnede i 3 dage, vinden var svag ( hvilket jo er sjældent på Fanø) og alle mødtes for at sidde og snakke og strikke sammen. Her er det ved teltene ved Forsamlingshuset i Sønderho.

...og her sidder Lisbeth og slider med to tråde, inkamønster og kaffekoppen. Tak for herligt rejseselskab, jeg er klar til næste Strikkefestival, håber at vi kan følges.

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Dejlige billeder. Jeg fik ikke tget ret mange, synes det er lidt grænseoverskridende t tage billeder af fremmede mennesker. Hyggelig strikkested, der ved teltet, sad der også et pr gange. Så også dig søndag ved middagstid. herlige dage.

Kirsten Amstrup sagde ...

Hej Karen-Ditte.
Tak for dejlige billeder, som jeg lige har kunnet vise min mand Hans, så nu har han også været lidt på Fanø, det var dejligt.
Jeg og hele min strikkeklub er også klar til næste festival, så min sparebøsse får et par mønter allerede i aften. Der skal spares en hel del, men det ved man jo.
Jeg vil på min blog vise lidt frem af mine nyerhvervelser.
En skøn weekend.
Glæder mig til vi løber på hinanden igen.

monaelisabeth sagde ...

hej Karen Ditte
skønne billeder fra Fanø.
Jeg er kun en lille bitte smule misundelig ;o)
Men der kommer jo nok en festival igen næste år.
mange hilsener
Mona

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

sikken en masse dejlige billeder du også har fået taget, herligt:))

stine:)

Ditte sagde ...

Dejligt at se dig 'live' og tak for kommentaren på min blog. Jeg må se om jeg kan få den drejet en smule tilbage til det den egentlig startede med - strik ;-)

Charlotte Kaae sagde ...

Skønne billeder, dejligt at se noget fra Pernilles workshop, jeg var så spændt på at høre hvordan det var gået, så tak for en fed post.

englegarn sagde ...

Ja, det var rigtig hyggeligt på Fanø. Nu har jeg også fået en blog www.englegarn.blogspot.com - vi ses jo nok til Gavstrik...

Súnadóttir sagde ...

Sikke en skøn blog!
Jeg melder mig som fast læser :)

Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com