lørdag den 10. marts 2012

Nordisk strikketræf - Årsmøde i Gavstrik

Berit og Louise
Dorte hjælper, så der kan strikkes en skøn Helga Isager trøjeEt ægte garnlager hos en pasioneret strikker - Berits arbejdsværelse
Super soft - i alle farver, mit ynglingsgarnBerits små strikkekit - masser af inspiration

Masser af kreativitet - lige før årsmødet går i gang
I år var årsmøde i Gavstrik i Holstebro. Det er jo Jylland og så derfor tænkte jeg at når jeg alligevel skulle betale brobillet og benzin den lange vej, kunne jeg lige så godt slå et smut inden om Berit og hendes smask lækre garnlager. Det blev en hyggelig strikkeaften med masser af idéer til hvad vi kan sammen og hver for sig med garn og opskrifter... faktisk har jeg slet ikke tid til at gå på arbejdet længere. Der må hele tiden strikkes...
Årsmødet var godt tilrettelagt i år. Jeg ved at det er et stort arbejde at få program og deltagere til at gå op i en større enhed. Men hyggeligt var det og jeg var i nogle gode workshops. Og det jeg lærte,ud over nogle gode variationer over dobbeltstrik og neverkont. Jeg lærte at strikke baglæns! altså når man strikke fra venstre mod højre og på den måde strikker vrang på retsiden. Lidt svært at forklare - man skal se det og så er det hele så logisk.
Gavstrik er en spændende nordisk forening for pasioneret strikkere - med høj faglighed i arrangementerne. Du kan læse mere om det her. 


3 kommentarer:

Kirsten Amstrup sagde ...

Hej Karen-Ditte. Tak for sidst på et herligt årsmøde i Gavstrik.
Men jyde som jeg er MÅ jeg altså lige rette dig: årsmødet blev afholdt i Vinderup, som godt nok ikke ligger langt fra Holstebro, men det er altså ikke Holstebro.
Bare lige for en ordens skyld:-).

Karen-Ditte sagde ...

Helt i orden, Kirsten... :)

monaelisabeth sagde ...

Spændende med det Gavstrik Forum.
Tak fordi du gjorde opmærksom på det :o)
hilsen Mona