mandag den 23. april 2012

Åbent hus i Juni for alle strikkegladeStrikkeevent i Roskilde. Montering af strikket krammelygtepæl

Kære alle

Foråret har ikke rigtig fat og det er alt for koldt til at sidde ude, men det skal ikke forhindre mig i at tænke på sol og lune eftermiddage i haven med strikketøjet i hænderne.

Derfor er det tid til, at du sætter kryds i kalenderen den 10. juni kl. 14-18.00 og planlægger en tur til min have på Tulipanvej 13, 3550 Slangerup.

Jeg har stole til de første 25 deltagere, så kommer du i bil kan det være en fordel at medbringe en havestol – men det aftaler vi ved tilmeldingen. Jeg forventer at vi bliver ca. 50, så har du en veninde, en strikkeklub eller en søster så kom gerne flere.

Der vil være mulighed for at købe Højlands uld i 60 forskellige farver, strikketasken "BagSmith" og selvfølgelig masser af kaffe/ te og et overdådigt kagebord til at smæske sig i.

Du kan som altid læse mere om det på bloggen:

Hvis du gerne vil deltage så send en mail på: karenditte@gmail.com

Tilmeldingsfristen er den 6. juni 2012.


Krammepæl

Her kan du læse mere om strikkeeventen i Roskilde, hvor en gruppe af strikkere lavede en strikket installation på skilte og lygtepæle i forbindelse med Roskildes kulturvandring. Strikketossen alias Anne som tog initiativet skal have en kæmpe krammer for sit utrolige engagement og drive for at få det hele til at lykkedes.

2 kommentarer:

Kirsten Amstrup sagde ...

Count me in, Karen Ditte.

Karen-Ditte sagde ...

vi ses Kirsten. KD