søndag den 3. juni 2012

Uha det ser ud til regn ...

 
Uha, sikken en en vejrudsigt for søndag den 10 juni. Der er ca. 30 bloggere, strikkere, kollegaer og veninder som allerede har meldt sig til strik i haven, herligt, med det bliver vist til strik i stuen! Altså jeg aflyser ikke, men glæder mig til, at I allesammen kommer til en hyggelig eftermiddag med strikketøj og masser af snak.   
Jeg er næsten parat, se bare her, hvordan garnet hober sig op på arbejdsværelset, efterhånden som det kommer af spoleapparatet. Jeg har talt. Der er 62 forskellige farver - og jeg syntes de alle er smukke, både sammen og hvert for sig.

3 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Kære Kanen ditte- tak for et dejligt arrangement- der var mange lækre sager at kigge og føle på og meget inspiration:-) Hvis du finder en klapstol i forhaven så er det mig der glemte den :-), men den har jo ikke den store værdi ud over patinaen- så jeg savner den ikke :-)

Karen-Ditte sagde ...

Kære Ellen, jeg fandt også eftermiddagen utrolig hyggelig og det er så inspirende med alt det som strikkes. Stolen lader jeg stå, så du kan snuppe den hvis jeg ikke er hjemme. Ses vi i Ramløse Husflidsforening, så kan jeg have den med til dig.

Karen Frederiksen sagde ...

Hej Karen-Ditte
Kun ærgre mig gul og grøn over at jeg ikke vidste noget om dit arrangment, bor endog i samme by - så selv med en lille dreng så havde jeg nok kunne få sneget mig ud. Som nu strikker er det jo spændende at se, føle og høre hvad meget garvede strikker har at sige. Men vil istedet håbe at du vælger at lave et nyt arrangement og så håbe at jeg opdager det inden det er afholdt. :)

mvh/ Karen