mandag den 29. marts 2010

Gamelt strik og nye idéer

I strikkekurven er der ikke plads til flere halvfærdige projketer. De skal strikkes færdigt. Der ligger et næsten færdigt Super Karla poncho. Jeg mangler vist kun en 4-5 firkanter og så kantenrundt. Der ligger en næsten færdig trøje med et mønster fra "Digt i masker" i et temmelig lækkert shetlandsgarn. Jeg ved godt hvorfor den ligger her... Modellen passer mig ikke, det var mønster og farver jeg faldt for. Men jeg kommer aldrig til at gå med en så stor en busseronne agtig trøje. Måske skal den travles op og garnet bruges til noget andet. Helt nede i bunden ligger det lækreste og blødeste Norogarn. Det skulle blive til en lille sjælevarmer, men modellen var for fantasifuld, så den skal travles op og det skønne garn bruges til noget helt andet. Længer nede ligger sokke Et og venter på sokke To skal blive færdig.

Masser af lækkert restegarn fylder op for resten. Det skal sorteres og sælges. Det havde jeg god erfaring med på Gavstriks årsmøde, så det vil jeg prøve igen.

Første færdige resteprojekt er Cabblestone til Mich, den ligger her og tørre i vinden. Den passer perfekt men om den vil blive slidt vides endnu ikke. Det må tiden vise.

Mens jeg strikker på de gamle projekter skæver jeg ivrigt til mine to nye strikkebøger. Bøgerne er ikke nye, heller ikke strikkeidéerne. Den ene er fyldt med Fair Isle mønstre og den anden er en mønstersamling fra Kaffe Fasset.


I farver og mønster er det to helt vidt forskellige traditioner. Men jeg vil lade mig inspirere fra begge til endnu et sjal i mange farver og i mange former. Idéerne er på vej - det er godt det er påskeferie.

3 kommentarer:

Helle : sagde ...

ja der er meget insperation at hente i de dejlige bøger til at du får endnu et skøn sjal ud af det.

Lisbeth sagde ...

Nøj, hvor nogle spændende bøger. Er de fra genbrugsbutik?

Lidka sagde ...

Så fik du endelig de bøger, tillykke! Jeg glæder mig til at se hvad kommer du til at producere ud af disse bøger.

God påske!