onsdag den 30. juni 2010

Skævert

Nu holder jeg ferie.Vejret har været fuldkommen fantastisk. Ingen tid ved computeren. Kun haven, familien og strikkeriet.En af de sidste dage på arbejdet holdt jeg møde med en kollega. Hun er selv en passioneret strikker. Hun havde fået en udfordring om at lave et design. Derfor så havde hun på sin mobil telefon taget forskellige billeder som inspiration. Et af dem var af de små badehuse ved stranden i Gilleleje. Smukke hvide og blå planker, sand og hav. Jeg kan da ikke lade sådan en skøn idé passere og derfor pusler jeg med, ikke striber og de rette linjer som plankerne har, men gør det hele lidt skævt. Altså en Skævert. Om jeg laver opskrift til det ved jeg ikke helt endnu. Nogen ting skal jo bare laves en enkelt gang.


Her ser i begyndelsen. Jeg strikker på rundpind, så det skal klippes op, og der skal samles masker op hele vejen rundt og en ramme med et ternsmønster kommer på. Det færdige resultat skal nok komme her på bloggen.


Jeg håber at I alle nyder sommeren. Jeg kan se på de andre blogge at ferien er begyndt... der er lidt længere mellem indlæggene. Sådan vil det også gå her på bloggen - som i øvrigt i al stilfærdighed har rundet over 50.000 besøgende. Dejligt at så mange af jer læser med.

4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Smukke bølger med skum. Det minder om havet. Nyd ferien. Jeg skal arbejde godt to uger endnu, så bliver det min tur. God dag.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Det ser spændende ud... glæder mig til at se det færdige resultat.

Ann sagde ...

Sommerlige bølger og badehustern. Det bliver flot.
God ferie!

Lykke sagde ...

sikke dejligt sommerligt design - både her på bloggen og på pindene! Det bliver spændende at se det færdige resultat :-)Nyd ferien!