lørdag den 10. juli 2010

Nye muligheder - og 100 faste læsere

Måske har du allerede opdaget det? Jeg har udviklet et par undersider til bloggen. Nu består den af bloggen her, og hvis du klikker på bjælken lige under "KAREN-DITTES STRIKKERIER" så kan du se mine design under "HÅNDKRAFT". Denne side er stadig under udvikling. Jeg kunne jo oplagt spørge her, om der er nogen der kender til muligheden for at oploade pdf-filer til bloggen? Jeg har ikke helt luret funktioen endnu. Den tredje side er en kalender for alle de strikke arrangementer (eller noget der ligner) som kommer mig for ører. Så hold øje med den side, for der opdatere jeg løbende. Kender du til noget som sker, så send mig en mail, og jeg skal bringe det på bloggen.


... og så har jeg jubilæum, eller noget i den retning. Ethundrede faste læsere. Det glæder mig rigtig meget, her i sommervarmen. Jeg håber at jeg kan blive ved med at inspirere og formidle mine egne idéer til jer, og at i ikke mindst fortsat vil finde det interessant. Jeg holder virkelig af når der er lagt en kommentar til indlæggene. Det er simpelthen det første jeg læser når jeg kommer på. Men jeg skal også være ærlig, jeg får ikke skrevet på alle de blogge som jeg selv besøger og læser med stor interesse. Sådan er bloglivet og jeg trives i hvertfald med at skrive og formidle mine idéer.

5 kommentarer:

Irene sagde ...

Til lykke med de 100 faste læsere og det nye blogdesign! Jeg er trofast læser, selv om jeg ikke altid får skrevet en kommentar:-)

Anonym sagde ...

Karen-Ditte--tillykke med de 100 og så siger jeg som Irene...læser,men får ikke altid kommenteret..dejlige sider du har fået lavet :-)

Jane sagde ...

Superflot design du har fået på bloggen.
Jeg er altså også en værre snøvl til at få kommenteret rundt omkring. Jeg tror det har noget med at gøre at der dukker så utrolig mange nye blogs op hele tiden og i takt med at man følger flere og flere så bliver det til mindre og mindre kommentarer.

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ sagde ...

Very good.

emmy sagde ...

Tillykke med de mange faste læsere;)