tirsdag den 16. november 2010

Juleforberedelser til juleforberedelserne

Det er bare sådan, at jeg hører til blandt juleelskere. Jeg elsker stemningen, maden, konfekten, småkagerne, gaverne - det hele og så med masser af lys og tradition. Derfor er jeg også blandt dem som færdes op og ned mellem hylderne i supermarkederne fyldt med jule krims krams... men ved jo aldrig om der lige var det rigtig kalenderlys... og sådan andre vigtige julesager, som skal være på plads inden den 1 december!
Derfor så kan du også lige nå at købe garn til årets strikke julekalender både den hos Garnstudio, som (plejer) at være en masse hurtige strikkeprojekter inden for juletemaet.
Men året KalHalsduken for 2010 er også parat. Jeg har ikke selv fået strikket et af de store tørklæder - men det er mest fordi jeg syntes det bliver meget, meget stort, når der nu skal være 24 forskellige mønstre. Men du kan jo selv kigge her.
Links til julekalenderne vil være at finde i højre side på bloggen - og kender du til andre så send mig lige et link: karenditte@gmail.com
Julenkalendere er bare hyggelige :)

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Havde ladet mig fortælle at kalender halstørklædet blev meget stort men at det ligefrem tangerer næsten 3 meter er lige i overkanten. Er lige blevet færdig med det fra 2008. Håber at 2010 også bliver et frit mønster.

Irene sagde ...

Åh, jamen jeg elsker også julen, men holder lidt igen og starter først "rigtigt" på juleriet i næste uge. Godt du mindede mig om kalenderhalstørklædet. Har altid haft lyst til at strikke det - måske når jeg det i år:-)

Ann sagde ...

Desværre kan man ikke deltage i Kalenderhalsduken iår med eget garn og gratis. I år skal man købe hele kittet og det koster mellem 518 og 632 kr afhængigt af, hvilket garnkit, man vælger, så jeg leger ikke med iår.
I stedet nyder jeg mit tørklæde fra sidste år og overvejer at strikke det fra 2008, som jeg har opskriften på, men ikke har strikket før.

Strikkeren sagde ...

Jeg har opskriften fra sidste år, men kom aldrig i gang med det.. Og hvis jeg ikke når det i år, når jeg det nok næste år :)

Karen-Ditte sagde ...

ja, det er blevet rigtig dyrt med den svenske halsduke. Men der husere en del mønstre blandt inde hos Webstrikkerne.
Det kunne være man skulle være så overskudsagtig at man selv fandt mønstre frem:)