tirsdag den 23. oktober 2007

Fri mig for tomme traditioner
Så kører den helt tunge markedsføring af græskar - det er jo Halloween!


Jeg bliver så træt af alle de såkaldte traditioner som vi absolut skal arve fra USA. Mors dag - fars dag, kærstedag og så lige nu: halloween.


Jeg holder meget af traditioner, men meget lidt af skulle følge en helt særlig form for disneyficering af alt hvad jeg indkøber af starinlys, servietter med videre. Selv hyggelige tiltag i familien er instrueret - det bliver simpelthen for meget.

"Åh Mor, skal vi ikke lave en græskarmand?"

"NIKS"

Det er godt det snart er jul, for så bestemmer vi selv hvor træet skal stå.

2 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Halloween ....here I come.......
Altså, Karen-Ditte - jeg ælsker halloween. Atter en lejlighed for at klæde sig ud og opføre sig underligt. Og så kan jeg altså huske, at jeg i barndommen har skåret roelygter ud og haft lys i den. Næsten det samme.
Skal bla. i eftermiddag lave dragter sammen med tøser fra Lines klasse. For vi skal nemlig til Halloween fest næste uge.

Karen-Ditte sagde ...

okay - jeg indrømmer jeg har også haft arrangeret en temmelig uhygglig halloweenfest for tøserne i Mettes klasse - blå spagetti, edderkoppespind med videre.
Men det bliver det jo ikke sjovere af... Det er altså noget BR-import, så de kan sælge deres udklædningstøj to gange om året. Det er jo ikke alle børn der har sådan en kreamor som dig :-)
De udhulede roer kender jeg godt. men det er altså ikke halloween. Det er lidt ligesom den tyske lanternefest