onsdag den 3. oktober 2007

Vi var rigtig, rigtig mange...Uanset at politiet er dårlige til at tælle - så er det tydeligt for enhver, at vi var rigtig, rigtig mange i går på Christiansborgs slotsplads. Når vi er så mange at vi står ude på broerne så er vi tæt på de 100.000 mennesker på Slotspladsen.

Så Anders Fogh - den der ikke vil lytte vil snart mærke, at alle os offentlige ansatte ikke både kan løbe hurtigere på arbejdet, vente på aflyste S-tog, hente børnere tidligere og tidligere fordi børnehavens åbningstid bliver kortere - og så samtidig finde os i en lav løn. Den går ikke!

Jeg håber virkelig at der vil ske en forandring - igår var det tydeligt at der var flere en bare mig - der havde det ligesådan.

Så fik jeg også luftet den her en onsdag formiddag.

4 kommentarer:

Allan sagde ...

Ja, vi var faktisk mange.

Også i Århus hvor Råshuspladsen var fyldt.

Men for Fogh er det vist ligemeget hvor vi står - uanset hvad han siger er hans dagsorden stadig minimalstaten.

Karen-Ditte sagde ...

Allan: Selvfølgelig var i også rigtig mange i Århus - det regnede vi også med i København :-)
Minimalstat eller ej - neu liberalismen er ikke til at spøge med den demontere den sociale stat - ikke kun gennem privatisering, men vent bare til kvalitetsreformen skal realiseres.
KD

Dana Watsham sagde ...

Hvis man vil skrækeksempler, så bare se til England.

I den sidste måneds tid har der f.eks. været et udbrud af mund-og-klovesyge, som skyldtes sjusk på et privatiseret laboratorium, en togulykke som skyldtes manglende vedligehold fra et privatiseret jernbaneselskab, afbrudt vandforsyning på grund af manglende vedligehold fra en privatiseret forsyningstjeneste - alle privatiseringer etableret under Thatcher i firserne. Når profit bliver konge, bliver forbrugeren taber. Både på økonomien og på sikkerheden.

Karen-Ditte sagde ...

Dana; vi kan ikke være mere enige...