lørdag den 18. september 2010

Snotnæse strik

Mens næsen løber og øjene er røde endnu en poncho blevet færdig. Det er blæsende koldt, så den er bare super at krybe ind i. Opskriften har jeg lavet før (Alma og Camillas poncho). Jeg mailer den gerne til dig, hvis du også vil igang med årets helt stor ponchodille.


Vejret ligger også op til at årets sokkeproduktion sætter ind. Jeg strikker i Lang' Jawoll, det er tyndt og slidstærkt. Men de unge strikker i klassiks raggarn fra fabel. Det er gode starter sokker, så skal jeg nok hjælpe til med hælen og tåen. Så Camilla klør på, og er ambitiøs. Det er lige det der skal til at man bliver en god strikker. Erfaring gør mester.

7 kommentarer:

Agro sagde ...

Hvor er den blevet flot, måske man skal forsøge sig en gang. Men jeg vil nu lige vise barnebarnet billedet først, gider ikke strikke til hende, hvis hun ikke vil bruge det.
God bedring

kludemutter sagde ...

Hvor er den god, den bliver sikkert slidt op ;)
Dejligt med farver på.

jeg har lige strikket en til min datter også,bare i grå.

Yt.

Lykke sagde ...

Sikke nogle dejlige farver og en fin model :-)

Ellen sagde ...

Smart poncho. Håber vejret er bedre i dag, om lidt kører vi tværs over landet til DM i speedway i Slangerup. God bedring og god søndag.

Nette sagde ...

Fin poncho, og ikke mindst fint halstørklæde i dit sidste indlæg. Ofte læser jeg blogs via mobilen, når jeg sidder og venter på et eller andet, og der har jeg ikke tålmodighed til at skrive kommentarer. De må vente, til jeg kommer til computeren. Jeg havde set dit tørklæde, men kommentaren kommer altså først nu. :-)

Hvor er det skønt, du har fået pigerne til at strikke sokker. Ja, gåpåmod er vigtigt, når man vil lære det.
Sokker giver mig jo som altid dårlig samvittighed. Er det virkelig nu, det er tid til dem? :-O

Karen-Ditte sagde ...

Tak for alle jeres søde kommentarer til mine strikkerier. De er altid velkomne, også selvom de kommer lidt senere:)'Det gør ingenting, Nette.
Ellen: Her i Slangerup skinner solen, så jeg håber at I har en fin dag derude på speedwaybanen, vi kan hører raceriet i haven.

strikkeentusiasten sagde ...

Hvor er det en lækker poncho farverne er da helt vidunderlige.

jeg må også beundre dit tørklæde i forrige indlæg....du laver rigtig mane skønne ting så her må jeg vist lige læse med.