torsdag den 21. oktober 2010

Snaske, snuse og ose rundt

Nu har vi set og gået rundt i London i nogle dage. Indtrykkene sætter sig, og vi har mere ro på til bare at sidde og nyde menneskemyldret i gaderne. Vi har nærmest opgivet hotellets engelske morgenmad. Det er solidt! æg, æg og æg... bønner til de virkelig sulten, og noget virkelig mærkligt lugtene bacon. Toast er ok men både kaffen og teen, kan få os ud af døren og ind på den nærmeste Starbucks - der er kaffen jo en fantastisk kvalitet. Oplevelserne bragte os tilbage til Covent Garden, hvor alle de lækre madboder, fik os til at købe brød, hjemmelavet pølser, feta, tomat og oliven. Uhmm, se det er jo et herligt måltid. Vi hang ud på en lille hyggelig økologisk cafe, og fik en fuldkommen chokolade-med-chokolade kage. Den var velsmagende og rigelig.

Vi sad på trappetrinene og så på gadeunderholdning, lyttede til de arbejdsløse operasangere som stod i det fri og sang... bogstavlig talt med hatten i hånden. Det er meget gribende og vi blev helt rørt af musikken, situationen og nærværet som blev skabt i gaderummet.

Senere (mange skobutikker senere) vandre vi igennem Chinatown, som stort set kun er resturanter i Teaterkvarteret. Men bestemt et fint sted at spise, hvis man er til dybtstegt tagselvbord. Vi er ved at have fået nok af al den mad som har været en tur i frituren.
Nu er vi tilbage på hotellet, jeg skal lige blogge og Mette chatte og skrive med vennerne på facebook.

1 kommentar:

Ann sagde ...

Hvor lyder og ser det altsammen hyggeligt - ud.
Misundelig? Nej, da, selvfølgelig ikke.
Skønne stemningsbilleder!