fredag den 29. oktober 2010

Strikkepassion og arbejdsfællesskab

I går aftes var jeg med til at starte endnu et strikkefællesskab. Denne gang på mit arbejde på Professionshøjskolen UCC. Vi mødtes på på Zahle, og lidt kaffe, frugt og guf var en fin ramme på en rigtig, hyggelig aften.

Aftenes speciel gæst var Slavi. Han fortalte om hvordan hans Mormor havde lært ham og strikke, han viste hvordan han meget finurligt holder tråden helt anderledes, med garnet rundt om nakken. og ikke mindst havde han taget en del lækre garner med fra sin internet butik. Tak til Slavi, det var en fint oplæg om strik og begrejstringen for garn af meget, høj kvalitet. Det kan vi sagtens gentage.
Garnet er virkelig af meget høj kvalitet og mange af produkterne er håndfarvet. Der blev kigget, snuset, mærket og handlet så alle havde lidt til pindene.

Der blev snakket og kigget på hinandens strikketøj, mange af os kender jo slet ikke hinanden, så der skulle jo også lige en snak til om hvor man arbejde i UCC osv.

Det var en kæmpe succes, og vi har allerede aftalt at vi skal mødes igen i slutningen af januar. Herligt at opdage så mange strikkende kollegaer - og super hyggeligt at mødes uden for det faglige arbejde, men helt på kryds og tværs af arbejdsfunktion, uddannelse og arbejdssted. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

8 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Sikke en dejlig aften!

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Det lyder som en rigtig god aften.

Lykke sagde ...

Det lyder super hyggeligt :-)

HEKSEN sagde ...

Dejligt at så mange holder fast i de gamle håndværk, og dejligt at man ikke længere bliver opfattet som en "gammel kone", fordi man sidder med det.

Madam Munch sagde ...

Ja, det er sjovt at opdage at kolleger som man har haft i mange år deler ens interesse. Jeg har været i en læsegruppe i 21 år og først for et par år siden kom vi til at snakke om strik og kreative interesser, og det viste ig at 4 ud af 5 var passionerede strikkere. Nu har lige haft en weekend i et sommerhus med bøger og strik.
Dejligt at I har opdaget dette fællesskab.

Ulla-Bella sagde ...

Så hyggelig det ser ut:) Artig og møte andre med samme interesse. Gøy at dere også hadde en gjest som hadde med seg garn og litt og vise frem:)

emmy sagde ...

Det lyder og ser rigtig hyggeligt ud.

Dejligt at møde nye strikkepiger og så endda fra din arbejdsplads, det må være skønt :)

Anonym sagde ...

Det ser hyggeligt ud!
Jeg vil prøve at komme til januar selv om mine nuværende strikkerier er meget lidt sofistikerede. Strikker p.t. strømper til min far - min mor har gigt og kan ikke strikke mere - garnet er købt i Kvickly :-)
Hilsen Ane Panfil